22 mai 2014

Fruens små tanker.

IMG_2323

Hei alle sammen.

Det ble en fryktelig lang pause her hos meg, og det er nok mulig at den kan fortsette videre også. Blogge lysten min har forduftet og kameraet har gått i dalemodus og ligger ensomt og forlatt. Stakkars. Fruen har vært som et dekk som har punktert, altså helt flat når det gjelder energi nivå. Trening, husarbeid og familie er stort sett det lille jeg har orket. Jeg håper nå at solen og varmen skal gi meg en skikkelig energi bust slik at jeg kommer meg opp igjen.

IMG_2324

Litt har jo skjedd siden sist og en reise har det jo blitt, noen flotte dager sammen med venner i Wroclaw ble en flott opplevelse med mye deilig mat. For ikke å snakke om at vi trasket rundt i små og store gater på jakte etter Geocacher som gjør at vi får se masse spennende steder. Kroppen oppførte seg eksemplarisk på tur noe som jeg var veldig glad for.

IMG_2325

De vakre rosene som er på bildene har jeg fått av kjæresten min. Fruen fylte nemlig 40 år og det deiligste er at jeg ikke engang føler meg gammel. Følte meg nok mer gammel da jeg var 37 men min venninne Monica kurerte meg fort…. Ler. Kan tro jeg fikk kjeft, men jeg fortjente det også og da gikk det over. Smilefjes

Dagen ble feiret sammen med familie og i sommer skal dagen feires med brask og bram. Fest sammen med venner altså. Det skal bli moro.

IMG_0275

Ønsker dere alle en fantastisk dag.

Eline

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med 40 års dagen. Nei det er ingen alder.
  Det viktigste er at en føler seg ung alder er bare et tall :)
  Herlige roser, Er snart min dag, håper jeg får roser av min kjære,
  det er jo nydelige blomster.
  Tenker mye på deg, og ønsker deg mange gode
  og varme dager fremover :)

  SvarSlett
 2. Så bra at formen holdt for Polentur! Vi kjenner noen som antakelig skal flytte dit for å jobbe i noen år. Så da blir det nok tur dit på oss også!

  Veldig kjedelig at du ellers er i så dårlig form. Du får holde tempoet nede, og vente på bedre dager. 40 år er ingen alder! Det er bare å kose seg, det er mange fine år videre! Nydelige blomster du har fått av kjæresten. Det er alltid koselig med blomster!

  Jeg har selv vært helt sprø, og malt på kjøkkenet. Det blir veldig fint, når alt blir ferdig. Formen overlevde all jobbingen så vidt, for jeg fordelte utover i korte arbeidsøkter. Men, 17. mai og bursdagsfeiring dagen etter ble for mye for meg. Heldigvis er vi i rette sesong for utskeielser, så jeg er allerede litt bedre. Synd at det er så lett å bli så glad for å være litt bedre, for så å overdrive for mye! Ja, ja, det er sånn vi er, og det må vi nok leve med. Både du og jeg. :-) Mange klemmer fra meg til deg og resten av familien.

  SvarSlett
 3. Äntligen ett livstecken från dig,kära Eline!!!
  Gratulerar med 40 årsdagen,,,du ser så ung ut på fotot så det kan man inte tro!
  ( det är ju ingen ålder heller för den delen...)
  Ljuvliga rosor du fått,som du väl är värd!
  Önskar dig fortsatta fina försommardagar!
  KRAAAM!!!

  SvarSlett
 4. Søteste Elin :)
  Håper å se deg tilbake med bloggelysten etterhvert
  for savner alle innleggene fra deg.
  Håper du hadde en fin bursdag <3
  Stor klem <3

  SvarSlett