19 september 2012

Bodehag er nå en fiks ferdig hagebod.

IMG_1795

Slik så det ut før snekkerne kom til oss. Grunnmuren har stått og glist mot oss i sin sexye form. Men akk så liten plass til sykler og ved det har vært her.

IMG_2057

Tattarataaa!! Nå er det en fiks ferdig bod her. To sykler har kommet på plass samt moppa til eldstefugledatter. Her står de tørt og godt. Om vinteren kan det dekkes til med presenning for ekstra beskyttelse. Mulig at pusen skal få sin egen hylle her inne som han kan legge seg på om natten hvis han er ute. Kanskje et lite kattehus eller noe. ;) Noe skal vi da få laget til.

IMG_2058

I den lukkede delen av boden skal det være ved. Skal bli veldig moro å kommen ned en kald vintermorra bare for å finne ut at man faktisk må ut UT for å hente ved…. Brrrrr. Smilefjes som blunkerMen fint med tørr oppbevaring til veden da.

IMG_2060

Veden har til og med fått sitt eget lite vindu den kan se ut, og lengte etter den gangen den var et tre i Telemark. Men på den fine siden så slipper den hakkespetter, kravlende krypende dyr og øs pøs regnvær. Nå har veden full kontroll på husets bloggedame som stadig svinser ut og inn med kamera i hendene, eller noe annet rart påfunn. Mens bloggedamen på sin side er glad for at snekkerne er ferdige og at roen igjen senker seg over bloggingen. Eh, jeg mener huset og hagen.

For ikke å snakke om at jeg nå kan begynne å mase på Høvdingen om å jobbe litt på vaskerommet, som har stått ensomt og forlatt i sommer. ;)

Har dere lyst til å se utviklingen av bodbyggingen? Da ligger innleggene her:

 Bod.

 Hagebod.

Bodehag meg opp og ned.

Og til slutt, fremskritt med hageboden. 

Ha en fin kveld.

KlemEline.

6 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Å, så kjekt. Bodplass er stooor mangelvare her hos oss... ;))
  Ønsker deg en riktig fin kveld.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Så flott at boden er ferdig. Alltid godt å få ferdigstilt slike prosjekt.
  Det er flott å kunne sette sykler under tak. Katten blir sikkert også glad for
  tak over hodet på utenetter.
  Ha en herlig torsdag :)

  SvarSlett
 3. Ha,hahaha,,,vad roligt du skriver,,,Ja,det är tur att snickarna är färdiga,så vi äntligen får lite lugn och ro,här på Bloggarna och slippa höra ljudet av hammarslagen,Ha,hahahaha!!!
  Men det blev ju väldigt bra och fint med boden,Eline,,,både till cyklarna,moped och ved.
  Skönt när vintern och snön kommer...
  Tack för att du delade med dig av detta och att vi fick ta del av det fina resultatet!!!
  Ha en fin och skön Torsdag!!!
  KRAAAM!!!

  SvarSlett
 4. HALLO SKJØNNE ELINE:)
  DETTE BLE BRA!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 5. Ha ha. Måtte le av det du skrev om at veden har et vindu å titte ut av osv ;-). For en kjekk bod dere har fått. Må være fint for sykler/moped å få litt beskyttelse mot vær og vind, samtidig som det blir så lett tilgjengelig. Så deilig med mye og tørr oppbevaring til veden. Fin beleggningssten rundt også. Grattis med ny hagebod.

  SvarSlett
 6. Vaskerom next:) Så flinke dere har vært, både Høvdingen og Bloggdamen:)
  Riktig så bra ble det:)

  Ha en fin fin kveld

  SvarSlett