09 mai 2012

Konfirmasjon og bordekking. April 2012

 Hei alle sammen.
Her kommer bilder fra Lillefugledatters konfirmasjon. Selskapet ble holdt i "sirkusteltet" i hagen vår. Værgudene som gav oss gråvær, vind og regn i dagene før konfirmasjonen, hadde nok et mykt hjerte for min vinterens barn som hun er, for selve dagen opprant med sol og blå himmel. Litt overskyet senere og litt kaldt når solen forsvant men en fantastisk dag.

 Lillefugledatter ville ha fargene svart, rødt og lilla. Litt frustrasjon i mors hode dette fargevalget, men den som bestemte var konfirmanten. Svart ble serviset og blomster pokal. Rødt ble serviettene med roser på, rosene, lysene, samt bordkort. Lilla ble duken og litt bordpynt.

 Lillefugledatter brettet mengder av oregamifugler i rødt. Disse var bordkort og gjestens navn stod skrevet med glitterpenn på vingen. Origamifuglene var noe hun bestemte seg for å lage allerede ved juletider. Det hele ble faktisk utrolig tøft. En røff sammensetning av fager. Til og med mor som med sine tvil syntes det ble tøft ;) Ønsker du å se bildene større er det bare å klikke på dem. Bestikket er i Telesølv, som både Høvdingen og jeg hadde da vi møtte hverandre. Ganske praktisk det.


 Sort pokal med røde roser tett i tett. Jeg studerte veldig på hvordan jeg skulle gjøre med rosene, men både Lillefugledatter og meg ble førnøyd med resultatet.

 Oregamifuglene står av seg selv men er plassert slik at de har halen inn mot servietten.

 En gammel "sølv" skål med søte hanker. Denne fant jeg på bruktbutikken ikke lenge før konfirmasjonen. Mange av gjestene kommenterte denne. Glassfuglene var det lillefugledatter som plasserte oppå.
 Det ble en flott dag. Vi er kjempe fornøyde og tusen takk til alle dere som kom denne dagen. Tusen takk for all hjelp. Dere er vidunderlige ;) Høvdingfuglforeldrene, Fuglemorforeldrene, Tanter, Onkler,Bonustanter og Bonusonkler, dere vet alle hvem dere er. Tusen takk!! ;)
 
Ha en fin onsdag dere ;)

8 kommentarer:

 1. Skikkelig fargerikt og flott.
  Syns det err bra at de har litt meninger selv og kan få være med å bestemme. Det er jo konfirmanten sin dag.
  Var ikke helt enig i fargevalgt til min yngste sønn jeg heller, Han ville ha svart. Men når jeg fikk lov til å bruke litt sølv og hvitt i tillegg, ble det flott.
  Var i konfirmasjo i helga der det var veldig fargerikt pyntet. Viser kanskje bilde av det senere, men nå er det snart jobb.
  Nydelig sølvpokal du hadde fått tak i.
  Ønsker deg en fortsatt riktig god dag :)

  SvarSlett
 2. Åh,vilket vackert dukat bord!!!
  Hälsa till din "Lillefugledatter"att det var ett mycket lyckat färgval!!!
  Tack för att du delade med dig,av fina bilder,Eline!!!
  Önskar dig en riktigt fortsatt God Onsdag!!!
  KRAAAM!!!

  SvarSlett
 3. Ikke bare var det vakkert, det var veldig hyggelig også! :-)

  SvarSlett
 4. Oi, like krevativ som sin mor hun lille fugledatteren:-) Dette her ble jo kjempetøfft, og fargevalget ennda tøffere. Kjekt å høre at konfirmasonen var velykket, og at selve konfirmanten også var fornøyd. Gleder meg til å se dere i kveld.
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig konfirmasjonsbord i flotte farger.
  Ha ein fin kveld. Klem.

  SvarSlett
 6. Dette var friskt og tøft! Heldig er du som har en datter som tenker utenfor boksen;) Gratulerer så masse med konfirmanten! Klem

  SvarSlett
 7. GRATULERER med konfirmanten :)

  Jammen ble det lekkert! Helt spesielt og så morro med den store innsatsen med origamifuglene - fiiiine :)

  Tris å høre om din mormor, alltid trist og så midt oppi konfirmasjonen! Men som du sier stor trøst at det var fredelig og at hun bare sovnet inn. Både jeg og mamma satt hos pappa den natten han døde, en fin stund som i ettertid gir trøst og viten om hvor fredfult det var. Men usigelig trist.. Føler med deg og sender varme tanker..

  Stor klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Så lekkert dette var :)
  Her stod det ikke på fantasien og den flotte dekoreringen. Flinke dere alle har vært :)

  Også så heldige dere var med været. Værgudene visste helt sikkert at dere hadde konfirmasjon den dagen :)

  Sender også en varm klem til deg og kondolerer med tapet av din kjære mormor :(

  Stor klem
  Therese

  SvarSlett