14 april 2012

Jeg forelsket meg i elgen.

 Jeg har vært på en bitteliten brukt butikk runde i dag. Men det ble ikke det største resultatet. Litt småpjus bare. Men jeg fant en vakker elg. Et sånt gammeldags veggfat som "alle" hadde før i tiden og er i kopper. Men det var elgen som fanget blikket mitt.

 Uten om elgen fant jeg noe småtteri. To "Røde julelys" staker i messing. De er bitte små og kjempe søte. Men de må pusses skikkelig. Da tror jeg de kan bli fine til å ha på bordet ved juletider.

 Et par små pokal krukker. Jeg har en liten plan for disse.Regner med det blir litt maling på disse.

 To, tja hva skal jeg si, juleornamenter fra Sinclaire.Jeg tenkte kanskje disse kunne bli fine til å henge på knotter på skapet på soverommet, for å ha litt å bytte på isteden for duskene.

 Til slutt fant jeg dette fine vinter bildet med messing ramme på. Slike har jeg flere av i forskjellige størrelser. Mange har allerede fått seg en makeover andre ikke enda. Men litt må jeg ha å finne på ;)


Jeg har en stol som jeg går med planer om å gi en makeover. Jeg tror til og med at jeg har funnet stoffet som jeg har lyst til å trekke den om med. Så jeg burde egentlig komme meg av gårde å kjøpe det.Det skjer jo ikke noe før jeg begynner, mener jeg.
Så jeg har noen planer, og mens jeg planlegger i det små driver Høvdingen å jobber med verandaen. Vi har fått hjelp av Høvdingfugl foreldrene å hugget ned et pæretre og to sydpresser eller hva de nå heter. Enorme hadde de nå blitt, og skygget både for sola og annet. Flott med det som er gjort.

Nå skal jeg sette i gang med å dekke bord for noen venner kommer hit på middag i kveld, det gleder jeg meg til. Jeg ønsker dere alle en flott lørdag ;)

1 kommentar:

  1. Ja det ble nå litt fangst på deg i dag.
    Fikk tatt bilde av gaven i dag. Så i morgen skal jeg igjen prøve å få lastet opp bilder å fa laget et innlegg om gaven jeg vant. Fine påsketing som jeg skal legge i påskekassen å finne frem til neste påske. Da har jeg noe nytt til påske da.
    Velkommen til å bli med på min gaveutdeling.
    Ha en god søndag :)

    SvarSlett