16 august 2011

Holmenkollen hotell.

I helgen bar det innover til Oslo. Først på koselig besøk til Bror og samboer. Takk for oss ;)
Lørdag hadde vi bestilt en natt på Rica Holmenkollen Hotell, og siden mannen ofte overnatter på Rica kjeden i jobbsammenheng, var denne natten gratis. I tillegg ble vi gjort stor stas på som "stamkunde" og fikk en stor og flott juniorsuite ;D På bildet sitter jeg på det store flotte badet og tar bilde. Utstyrt med dobbel vask, badekar og dusj utenom var det et flott bad.

Temaet for hotell og rommet handlet om ski og vintersport. På veggen stod teksten: Hvor var du da Brå brakk staven?. Digre deilige lenestoler med puffer. Fantastisk utsikt ;)

Skipar på veggen og den ene veggen var i stein. Ganske lekkert. Skrivebord hører jo med og en stor og flott seng. Rommet hadde litt "hyttepreg" men var veldig flott, rett og slett.

Diverse såper, shampoo, badeskum og mye annet som duftet deilig. Pent dandert, selvfølgelig.

Bildene over sengen er fra VM i 1982 da Oddvar Brå brakk staven. Et skihistorisk øyeblikk ;) En veldig flott hotell opplevelse ble det på oss og vi var veldig fornøyde. Veldig moro å bli gjort slik stas på ;)

Ha en fin kveld ;)

5 kommentarer:

 1. Dere to fantastiske mennesker fortjente å bli gjort stas på syns jeg;-)

  Kjempeflott hotellrom også, likte bildet av deg på badet...du så riktig så fornøyd ut;-)

  Takk for en koselig prat;-)

  STOOOOR KLEM

  SvarSlett
 2. Herlig med en slik luksus en gang av og til.
  Har overnattet på Holmenkollen hotell etpar netter for noen år siden. Det var ikke skitema på vårt rom, men det er litt ekstra luksuspreg over det hotellet.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Åh, så deilig å være på hotell!!!! Og å bli vartet opp litt ekstra er da aldri å forakte :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Lekkert, herlig med litt luksus en gang i blandt.
  Klem Laila

  SvarSlett
 5. Så morsomt at dere også ble oppgradert! Skikkelig lukses på hotell for familien vår denne sommeren! Er nok fordi vi er så snille, og fortjener det! Tror du ikke? :-))

  SvarSlett