08 desember 2008

Vel, da var jeg her igjen. Egentlig skulle jeg i dag hatt et helt annet innlegg, men mitt elskelige kamera, og jeg.. er ikke helt på bølgelende i dag. Dette er jo selvfølgelig helt min egen feil for kameraet har gått tom for strøm Jeg mener.... det kan jo ikke akkurat åpne seg selv, ta ut batteriet og legge det til lading..... Nope, det er nok min jobb, og det fant jeg ut i går, at jeg hadde neglisjert akkurat den delen av vårt samarbeid. På fugledatters juleavslutning. Selvfølgelig.... når ellers skulle det bestemme seg for å si i fra??


Og greide jeg å huske at jeg skulle lade batteriet når jeg hadde kommet hjem?? Nei, jeg GLEMTE det. Hvis du når skjønner at jeg er irritert på meg selv så stemmer det. Så irritert av det er ørtogførti feil her allerede. Skrivefeil, altså. Ja ja, min feil det også.

Jeg har fått en utfordring fra Karens Verden som jeg tenkte jeg skulle ...... hmm hvor finner jeg nå den hen?? Aha...

Altså 7 ting om meg, og siden jeg ser at veldig mange her har fått den så hvis du har lyst, ta gjerne denne utfordringen med deg. Ja til deg..... du som er innom siden min og lurer litt på å gjøre det... den er til Nettopp DEG. ;)

**** Jeg er født med et sjeldent syndrom, som det er veldig få her i Norge som har******

****Jeg startet med blogging for ikke lenge siden og jeg blir stadig overrasket over alle disse innleggene som bare popper ut av hodet mitt****


**** Jeg er vanvittig glad i å male, og da snakker vi om vegger og ting****


**** jeg hater telefoner, hi hi****


**** jeg har hatt kallenavnet *bilbølleulla*, kan ikke skjønne det....****


**** Kan ikke fordra å lage mat, men gjør det hver dag*****


**** Er veldig rastløs i mine prosjekter og liker best de som jeg ser en ende på****

Puh, da har jeg funnet noen ting om meg selv. Vet jo masse om meg selv men når det skal skrives ned... ja da er hodet mitt tomt for ideer.

Da avslutter jeg for i dag, jeg må svare på noen kommentarer og så må jeg besøke noen blogger. Hmm det er faktisk 8 desember og ingen jule innlegg enda..... huff, hvor fort tiden går.

Sjalabais da..................


Åh jeg glemmer jo... bildet, husker ikke hvor jeg fant det men internett for et par år siden ihvertfall. Kan tenke meg at jeg Googlet det frem slik som jeg ofte gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar