01 oktober 2008

Så ble det oktober...

Nå sitter jeg her å koser meg med en kopp te. Tankene flyr og jeg kom til å tenke på det første serviset, som jeg kjøpte som 17 åring. Det ble innkjøpt på IKEA og var svart og blankt. Selvfølgelig.Den senere tid kjøpte jeg et service i beige/creme, men gikk etterhvert til IKEA for å kjøpe mitt andre svarte service. Yess. Det har slått meg at svart og blankt i diverse forskjellige variasjoner har fulgt meg i mange år nå. Jeg blir enda fascinert over detaljer som er skinnende og svarte. Jeg tror nesten jeg er som skjæra..."Ler"
Ihvertfall så tenkte jeg å vise noen bilder fra stuen min.
Figurene ble kjøpt på kremmerhuset, en gang og er typisk min stil.


Her er kroken ved vinduet, så jeg sitter nå å ser rett på dette nå. Det er en liten vin hylle som står under den creme fargede blomsterpotten. Kontrasten mellom lys og mørk er også noe som jeg blir fascinert av.


Dette fatet som henger over beige sofa nr 2. (altså den jeg sitter på) fant Høvdingfuglen og meg en gang da vi var innom Porsgrunns porselensfabrikk. Jeg falt pladask, og heldigvis så gjorde Høvdingen min det også. Han er jo bare herlig som ofte er med meg på handleturer. =)
Helt meg er dette fatet, svart...blankt... jo jeg ligner nok på skjæra.
Navnet på bloggen min har jo sammenheng med min fasinasjon på det svarte. Jeg trives godt med lyse varme farger på vegger og møbler, trappe gangen har derfor blitt om malt fordi den fargen jeg fant føltes for kald. Er enda ikke helt fornøyd så kanskje jeg må male den om igjen..? Jeg får tenke på det.
Koselig om noen legger igjen en liten hilsen, siden du er innom.
Ha en fin oktober dag.


2 kommentarer:

  1. Hmm, det fatet la jeg ikke merke til i går nei.....men fy søren så stilig da.....og JA, helt deg....

    SvarSlett
  2. Hey, så koselig med kommentarer. Da venter jeg bare på din blogg nå. =)

    SvarSlett